Rated 5 out of 5
oktober 11, 2023

Ik ben bij Diliana langs geweest voor een pasconsult.

Zelf had ik voorgenomen voor een draagzak te gaan i.v.m het gemak. Tijdens het passen kwamen we er al snel achter dat voor mij een half buckle vele male lekkerder zat. Na meerdere half buckle draagzakken gepast te hebben hebben kwamen we er op een uit. Hier meerdere keren onder begeleiding van Diliana geoefend met omdoen. Toen ik het eenmaal onder de knie had mocht ik de draagzak gedurende onze vakantie uitproberen. Was het toch niets voor mij (of de baby) kon ik hem terug brengen.

Tijdens de vakantie hebben we nog foto’s gestuurd over het dragen en dezelfde dag kregen we feedback van haar. We hebben een heerlijke vakantie gehad en mijn dochter viel tijdens sommige wandelingen heerlijk tegen mij in slaap.

Ik raad Diliana zeker aan.

Nicole Klaassen - Linders
Rated 5 out of 5
maart 14, 2022

We zijn erg tevreden over het online consult dat we bij Diliana hebben gevolgd. Vooraf had ze ons digitaal al wat informatie gestuurd hierdoor hebben we ons goed kunnen voorbereiden, maar hierdoor hebben we ook al een keuze kunnen maken op welke manier wij ons kindje willen gaan dragen. Dit zorgde ervoor dat we tijdens het consult direct aan de slag konden met de draagdoek waarvoor wij hadden gekozen. Tijdens het consult nam Diliana de tijd om alles goed uit te leggen, ook tijdens het oefenen voorzag ze ons van tips en tops. Heel fijn om naast de tips ook tops te krijgen. Dit zorgde voor zelfvertrouwen bij ons. Na het consult hebben we verschillende doeken mogen proberen om te ervaren welke het beste bij ons past. Ook was er de mogelijkheid om Diliana nog om advies te vragen wat heel fijn was. Nu durven we met vertrouwen ons kindje te dragen.

Evelyne
Rated 5 out of 5
februari 13, 2022

In januari hebben mijn man en ik een draagconsult gehad van Diliana. Ze legde alles rustig uit en mijn man had het na een keer uitleggen ook goed door. Helaas kon ik alleen meekijken ivm mijn zwangerschap, maar desondanks had ik het ook snel door hoe de verschillende doeken/tassen gedragen kunnen worden. We hebben verschillende opties te zien gekregen en zijn er veel wijzer van geworden! Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne adviezen en goede uitleg!

Sander en Renée Zijlmans
Rated 5 out of 5
februari 3, 2022

Diliana heeft me met het consult op een prettige manier vertrouwd gemaakt met het dragen.  Door eerst een aantal keren te oefenen met een pop kreeg ik handigheid en vertrouwen waardoor ik daarna mijn dochter veilig en zelfverzekerd in de draagdoek kon dragen. 

Het consult was op een fijne manier opgebouwd. Eerst uitleg krijgen en goed kijken, daarna tegelijk oefenen en vervolgens zelf proberen.

Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en veel tips en informatie gekregen. Het heeft me enorm geholpen.

Kimberly